bergen, nederland: hof van craeck ii

Bergen, Nederland: Hof van Craeck II

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: Hof van Craeck IIDit vakantiehuis is geschikt voor 2 personen, ideaal voor een stel. Gelegen in Bergen, op 200 m van het centrum.

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Het strand en de duinen zijn met de auto gemakkelijk te bereiken. Bezoek de Ruinekerk in hartje Bergen of ga op avontuur met fiets- en wandeltochten in Bergen aan Zee. In het nabijgelegen dorp Schoorl is de hoogste klimduin van Nederland te beklimmen, erg leuk voor jong en oud. Dit luxe appartement is gelijkvloers en bevindt zich in een vakantiehuis met 2 andere appartementen. Het zal u tijdens uw vakantie aan niets ontbreken en de eigenaar die ernaast woont zal er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. In de leefruimte van het appartement is zowel een zithoek als een 2-persoonsbed. Aan de achterzijde is een gezamenlijke tuin met een fijn gazon. Hier kunt u in de zon genieten van een hapje en een drankje. Er is WiFi in het huis en er is maximaal 1 huisdier toegestaan.

Meer informatie: Bergen, Nederland: Hof van Craeck II

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.