eexterzandvoort, nederland: zwienhemmen

Eexterzandvoort, Nederland: Zwienhemmen

Vakantiehuisje voor 3 personen

vakantiehuisje: ZwienhemmenDit vakantiehuis heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 3 personen, dit is ideaal voor een klein gezin. Het huis is rustig gelegen in Eexterzandvoort en bevindt zich op 2 km van het bos. Deze vakantiewoning bevindt zich op het erf van een woonboerderij.

Hoeve De Zwienhemmen ligt tussen het massief van de Hondsrug, het stroomdallandschap Drentse Aa en het riviertje de Hunze, te midden van de natuurgebieden van het Hunzedal. In de omgeving kun je mooie wandel- en fietstochten maken en genieten van de rust en de natuur. Tegenover de hoeve ligt een sportveld. De dichtstbijzijnde restaurants zijn op 3 km afstand.

Er is een mooie tuin met een terras, waar je kunt genieten van de zon. De begane grond heeft een royale woonkamer met een keuken en openslaande deuren naar de tuin. In de woonkamer staat een 2-persoonsslaapbank. Er is WiFi in het huis aanwezig. Deze accommodatie is minder geschikt voor rolstoelgebruikers.

Meer informatie: Eexterzandvoort, Nederland: Zwienhemmen

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.