nes ameland, nederland: zomerkoninkje

Nes ameland, Nederland: Zomerkoninkje

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: ZomerkoninkjeDit vakantiehuis heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 2 personen, ideaal voor een stel. Het is gelegen op Ameland, op 1 km van het centrum van Nes. Dit is de ideale locatie voor een romantisch en avontuurlijk uitje om samen de pracht van Ameland te ontdekken.

In de omgeving kan je wandelen in de duinen of het bos, paardrijden, een rondvlucht maken boven Ameland of het natuurmuseum bezoeken. Tal van oude huizen in Hollum, Ballum en Nes verwijzen nog naar de tijd van de walvisvaart. De huizen zijn te herkennen aan een dubbele rij uitstekende richelsteentjes in de voorgevel, terwijl ijzeren ankers het jaartal aangeven waarin het huis gebouwd is.

Het appartement bevindt zich op het terrein van de huiseigenaresse. Bij het huis is een mooi terras en er zijn 2 fietsen gratis beschikbaar. Er is WiFi in het huis aanwezig. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Bij reservering direct overtocht boeken bij Rederij Wagenborg.

Meer informatie: Nes ameland, Nederland: Zomerkoninkje

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.