darłowo, polen: apartment in a house in the countryside

Darłowo, Polen: Apartment in a house in the countryside

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Apartment in a house in the countrysideDit comfortabele studio-appartement is uitgerust met een groot 2-persoonsbed, een hoekslaapbank en draadloos internet. Dat maakt het huis vooral geschikt voor stellen en gezinnen van 4 personen. Ontspan in de boomgaard of in de prachtige tuin, waar je een vijver, een zomerzwembad en een speeltuin aantreft.

Rusko is een klein dorp aan de centrale Baltische kust, tussen Slupsk en Koszalin. Het is een prachtig land vol natuurschatten, waar je overal interessante plaatsen en monumenten kunt vinden. Je zult ook prachtige stranden, uitgestrekte vlaktes, beboste heuvels en meren vol vissen tegenkomen.

Het huis beschikt over een trampoline, een volleybal- en basketbalveld en er zijn fietsen. 's Avonds nodigen we je uit voor een kampvuur, een barbecue en vis uit de eigen rokerij. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen. De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is. Het huis is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden.

Meer informatie: Darłowo, Polen: Apartment in a house in the countryside

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.