lagos, portugal: casa monte cristo four

Lagos, Portugal: Casa Monte Cristo FOUR

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Casa Monte Cristo FOURDit vakantiehuis heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen, ideaal voor meerdere gezinnen. Het ligt op een landelijke plek bij Lagos, in de Algarve.

Je kunt een dagje gaan winkelen in Lagos en dineren in een van de vele restaurants. Het strand van Praia da Luz ligt op 4,5 km afstand en het lange zandstrand Meia Praia ligt op 5 km afstand. Het prachtige strand (met een surfschool) van Praia do Amado is een half uur rijden. Onderweg kom je verschillende (surf)stranden tegen.

Deze villa beschikt over een groot priv├ęzwembad met een heerlijk zonneterras rondom. Vanuit de tuin heb je een prachtig uitzicht op het omliggende landschap. Er is WiFi in het huis aanwezig en er zijn 3 parkeerplaatsen beschikbaar. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is verboden in dit huis.

Meer informatie: Lagos, Portugal: Casa Monte Cristo FOUR

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.