óbidos, portugal: bom sucesso

Óbidos, Portugal: Bom Sucesso

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Bom SucessoVerblijf in deze moderne villa, vlak bij Óbidos, die is voorzien van een privézwembad. Er zijn 3 slaapkamers waar 6 gasten in kunnen verblijven en deze accommodatie is ideaal voor gezinnen.

Begin de dag met een gezonde wandeling langs de zee, die op 9,5 km van het verblijf ligt. Op 5 km afstand vind je een supermarkt waar je een ontbijtje kunt scoren en ‘s avonds kan je gezellig dineren in 1 van de restaurantjes in Peniche (17 km).

Als je niet uit eten wenst te gaan, kan je in de keuken zelf een diner bereiden voor jouw gezelschap. Je kunt jezelf opfrissen in de badkamer, die is voorzien van onder andere een douche en een wastafel. Het huis beschikt over een overdekt privéterras en een privétuin die is ingericht met comfortabel tuinmeubilair. Je kunt tevens gebruikmaken van de wasmachine en droger.

Met de auto kun je gemakkelijk reizen naar verschillende leuke bezienswaardigheden in de omgeving van het verblijf.

Meer informatie: Óbidos, Portugal: Bom Sucesso

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.